Malmö FF krossade Örebro hemma

Agon Mehmeti gjorde två mål när Malmö vann på hemmplan över Örebro med 3-0. Malmö ordnade liten målfest i hemmapremiären mot Örebro. Det blev seger med 3-0, efter två mål av publikfavoriten Agon Mehmeti.

När långe och smale Agon Mehmeti gjorde mål i början av förra säsongen hittade ståplats snabbt en ramsa:
"Tunn som en rögad ål, ändå så gör han mål".

Nu har MFF-anfallaren lagt på sig några kilon. Men efter två mål på sex minuter mot Örebro, plockade supportrarna fram ålramsan igen. Den sjöngs i den 21:a minuten när Agon tryckte in 1-0, sedan anfallskompisen Daniel Larsson hoppat över bollen.

Och sex minuter senare, när han satte 2-0 sedan Daniel Larsson snott bollen från ÖSK-mittbacken Michael Almebäck och hit.

Med drygt tjugo minuter kvar sköt snabbe Guillermo Molins in 3-0, ur mycket liten vinkel. Målet bekräftade MFF:s kraftiga övertag. Hemmalaget som också brände en straff till ett fjärde mål när Wilton Figueiredo sköt över.

Malmö FF-Örebro 3-0 (2-0)
1-0 Agon Mehmeti (21), 2-0 Agon Mehmeti (27), 3-0 Guillermo Molins (69).

Varningar, Malmö FF: Guillermo Molins, Wilton Figueiredo, Jasmin Sudic.
Domare: Michael Lerjéus, Skövde.
Publik: 13 783.