Krisen förvärras för Göteborg-Bangura stal showen!

Bilden:AIK besegrade IFK Göteborg med 2-0 (1-0) efter två vackra mål. Nils-Eric Johansson gav AIK ledningen i den 17:e minuten då han elegant nickade in Kenny Paveys frisparksinlägg. Målet gav AIK ett stabilt grepp om matchen och i den 57:e minuten svarade Teteh Bangura för ett drömmål i krysset som fick merparten av de 17 375 åskådarna att vråla av glädje. De tre poängen gör att AIK ligger på sjätte plats i tabellen, fyra poäng från serieledarna.

Inte en enda poäng på de fyra första omgångarna. Efter 0—2-förlusten mot AIK är IFK Göteborg skakat. Laget skapade inte en enda farlig målchans på Råsunda där hemmalagets Teteh Bangura stal showen med ett drömmål.

AIK-IFK Göteborg 2-0(1-0)

Koroma hjälte för TFF
Trelleborg tog tre poäng efter 2—1 mot Gefle på Strömvallen i torsdagens allsvenska fotbollsmatch. Hjälte blev Ibrahim Koroma med matchens sista mål i 58:e minuten.

Gefle-Trelleborg 1-2(0-1)

Örebro tog tre poäng på Hisingen
Sixten Boström tog sina örebroare i örat efter snopna hemmaförlusten mot Gefle. Det fick Häcken sota för. Örebro vann med 2—1 på Rambergsvallen.