Drömstart för Sebastian Larsson i Sunderland

Bilden:En bit in i andra halvlek kom ett flackt inlägg från höger. Bollen seglade över Liverpools försvar och nådde "Seb" som smällde till bollen på volley från sin den vänstra sidan av straffområdet.

Med ett drömmål, så har den svenske landslagsmittfältaren presenterat sig för fansen i sin nya klubb Sunderland som klarade 1-1 i ligapremiären borta mot Liverpool.

Målet innebar att Sunderland kvitterade till 1-1 efter att Liverpools Luis Suarez gjort 1-0 i första halvlek.

Samme Suarez fick en gyllene chans att ge hemmalaget ledningen tidigt i den första halvleken. Han sprangs ner av en Sunderland-försvarare, fick straff men sköt straffsparken över ribban.

En poäng borta mot Liperpool var en bra start för Sebastian Larsson och hans Sunderland, desto tyngre då för de röda.

Liverpool-Sunderland 1-1(1-0)

1-0 Luis Suarez (12), 1-1 Sebastian Larsson (57).

Publik: 45 018.

Sebastian Larsson blev utbytt i 80:e minuten.