HBG vann höstpremiären mot Arena med 2-1

Tjenare sportfånen!

Hösten kom fort i år. Tur då att vi har fotbollen att förgylla onsdagarna med!

Igår mötte vi Arena (torsk senast 0-1) i höstens första match.

Precis som senast förde vi spelet men slarvade bort farliga lägen. Strax innan halvtid dundrade motståndarna in ett otroligt vackert mål - skott i krysset från långt håll.

Vi reste oss dock fort. 1-1 kom ganska snabbt i andra. Debutanten Erik presenterade sig på bästa möjliga sätt!

2-1 kom på hörna med endast någon minut kvar att spela. Perfekt slagen av Rickard som Anders förvaltade med en lika perfekt nick i mål.

Segern var ett faktum och nog jäklar har vi häng på andraplatsen allt!

Ps. Anders leder nu den interna skytteligan med sina två strutar. Ds.

Fotbollsansvarig

Bilden:Göran o Per åskådare vid sidan av planen.Tillsammans med höftskadade fobollsansvarige Tompa tvåa från v.r. och Erik?

Bilden:Fotbollsansvarige Tommy A. höftskadad för dagen lägger upp taktiken inför höstpremiären mot Arena på Hagsätra IP.

Bilden:HBG började med att rada upp chanser, frilägen, ribbskott och hörnor men inga mål och då går det ju som det brukar. Kontring avslutas med långskott(snyggt) som helt ställer Björne i målet 0-1 i halvlek.

Bilden:I andra halvlek jämnas spelet ut. Efter lite flipperspel runt motståndarnas straffområde får Erik tror jag han heter på ett distinkt skott som går i mål och 1-1 är ett faktum. Mot slutet av matchen får Arena ett friläge med två spelare men Björne(bilden t.h.) gör en helt orädd utrusning och täcker bort både boll och motståndare.

Bilden:HBG får hörna med ca: 3 minuter kvar. Richard(t.h.) lägger hörnan och skriker Anders(t.v.) som går upp och nickar in segermålet, lysande!