Mathias Ranégie klar för Malmö FF


Bilden:Anfallaren Mathias Ranégie lämnar Häcken för allsvenska konkurrenten Malmö FF. Spelaren presenterades under tisdagskvällen på en presskonferens.Enligt uppgift till SPORT-Expressen betalar MFF 12-13 miljoner kronor för Ranégie.



- Med Mathias har vi fått ytterligare spets i truppen, säger MFFs sportchef Per Ågren. Mathias får nummer 99 och kontraktet gäller fram till och med 2014.

Ranégie som fått sitt stora genombrott i Häcken de senaste säsongerna har skrivit på ett kontrakt till 2014 med de regerande svenska mästarna.

– Malmö kan bli ett väldigt bra lag. Jag har varit imponerad av hur de spelar länge. Europaspelet har haft stor betydelse för att jag valde MFF, säger Ranégie på presskonferensen.

27-åringen toppar skytteligan med sina 18 fullträffar så här långt under säsongen. Han var även med under landslagets januariturné förra året.

Ranégie får dessutom spela i Europa League för Malmö trots att han kvalspelat för Häcken. Detta efter regeländringar från Uefa inför den här säsongen.

Spelaren ansluter till MFF på måndag och är spelklar direkt. Han kommer dock inte spela matchen mot Häcken.

 

Källa:www.malmoff.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback