Camp Sweden söker volonärer till EM i fotboll!

Image

Hej Lars,och HBG Sportfånarna

I detta nyhetsbrev:
– Vi söker volontärer till EM.
– Camp Swedens supportercamping.

När nu EM-slutspelet är lottat står det klart att blågult ställs mot Ukraina, England och Frankrike. Samtliga gruppspelsmatcher går i Ukraina och biljetterna släpps den 12 december hos Svenska Fotbollsförbundet. Klicka
här för att se Sveriges väg till EM-finalen. Här finns information om hur du får biljetter till mästerskapet.

Tusentals svenska supportrar väntas resa ner till Sveriges matcher och Camp Sweden satsar som vanligt på att arrangera storslagna supportersamlingar och en supportercamping. För att kunna genomföra detta på plats behöver vi volontärer, både till samlingsarbetet med våra supporterambassader och till supportercampingen.

Medarbetare till campingen

Upp till 5000 nattgäster per dygn väntas till Camp Swedens camping. Dit söker vi 6 medarbetare som kommer att arbeta med att serva campingens gäster. Alla kommer kunna gå på Sveriges matcher. Läs mer och ansök här.

Medarbetare till supporterambassaderna

I matchstäderna kommer vi att arrangera supporteramba ssader. Där kommer det tyngsta arbetet att förekomma dagen före match, matchdag sam dagen efter match. Självklart kommer du även här att vara ledig för kunna gå på Sveriges matcher. Du kommer att möta tiotusentals människor i matchstäderna, svara på deras frågor och bistå till allmän hjälp. Jobbet är roligt men krävande. Läs mer och ansök här.

Gemensamt för uppdragen är följande kriterier:
– Du är en social person.
– Du är ansvarsfull.
– Du tycker om teamarbete.

– Du har medlemskap i Camp Sweden.

– Du är fyllda 18 år eller har målsmans tillåtelse skriftlig intyg. Om du är under 18 år kommer intervju med målsman att göras. För supporterambassaderna krävs att man är fyllda 18 år.

– Alkoholkonsumtion / berusning under arbetstid accepteras inte. 

– Droger accepteras inte över huvudtaget.

Ersättning
Allt arbete utförs ideellt, men resor till mästerskapet, mat och boende kommer att ombesörjas.

Läs mer och ansök här!

---

Camp Swedens supportercamping
Vi arbetar intensivt för att kunna presentera vår supportercamping så snart som möjligt. I nuläget finns ingen information, detta gäller såväl priser, stad, boendemöjligheter, paketpriser och supportersamlingar. Håll utkik p&aring ; campsweden.se längre fram i december för senaste nytt.

Följ oss på Twitter här och Facebook här .



Med Vänliga Hälsningar,
Camp Sweden
http://www.campsweden.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback