Svennis revansch på City

Bilden:Sven-Göran Eriksson tog sin kanske största skalp som tränare för Leicester City då man spelade oavgjort mot Roberto Mancinis Manchester City i FA-cupen.

Två och ett halvt år har gått sedan Sven-Göran Eriksson fick sparken från Manchester City. Nu fick han äntligen möta sin gamla klubb igen. Den här gången som tränare för Championship klubben Leicester City.

Och vilken drömstart Leicester fick. Inte ens en minut hade gått då Souleymane Bamba, som gjorde sin första match för laget, satte 1-0 för hemmalaget.

Manchester City var delvis reservbetonat, men man spelade med stjärnor som James Milner och Carloz Tevez, och det var just de som kvitterade och gav City ledningen. I den 64 minuten kvitterade Svennis manskap genom Andy King och visade att man inte är några slagpåsar.

Resultatet innebär att Leicester kommer att möta Manchester City för omspel, nu på Citys hemmaplan.