"The Banguras" bakom andra raka bortasegern i Halmstad

Bilden:AIK har hittat vinnarspåret även på bortaplan. Andra raka segern kom efter 3—1 mot hopplösa jumbon Halmstad.Som så många gånger förr var det firma Bangura som stod för showen när AIK spelade.

Mohamed Bangura dundrade in sitt femte för säsongen framspelad av Teteh i den 33:e minuten.
Tre minuter in på andra halvlek slog Teteh till för första gången och i den 86:e minuten så gjorde han sitt andra vilket fastställde slutresultatet.
Annars var det Halmstad
som inledde piggast och också tog ledningen genom Joe Sise. Anfallaren rullade in sitt första mål för säsongen på straff och HBK hade bud på fler fullträffar.

I andra halvlek var det AIK för hela slanten. Ett tunt och skakigt Halmstad hade det tufft mot ett större och starkare motstånd.

Halmstad - AIK 1-3 (1-1)
1-0 Joe Sise (17 str), 1-1 Mohamed Bangura (33), 1-2 Teteh Bangura (48),
1-3 Teteh Bangura (86).

Domare: Jonas Eriksson, Sigtuna.