Bortaspöket lever fortfarande för Bajen i årets superetta

Bortaspöket lever fortfarande för Hammarby i årets superetta. Borta mot Sundsvall tappade laget en 3-1 ledning i andra halvlek. Max Forsberg gjorde 2-1 och Sebastian Castro-Tello utökade till 3-1 med drygt 20 minuter kvar.Men Sundsvall krigade på och reducerade fyra minuter senare genom AIK-lånet Pontus Engblom. Samme Engblom prickade också in kvitteringen fem minuter från slutet.

Gif Sundsvall-Hammarby 3-3 (1-1)
1-0 Fredrik Holster (22), 1-1 Sinan Ayranci (40), 1-2 Max Forsberg (57), 1-3 Sebastian Castro Tello (68), 2-3 Pontus Engblom (72), 3-3 Engblom (85).

Publik: 4050.

BP närmar sig toppen

Formstarka Brommapojkarna hade inga besvär att besegra tabelljumbon Qviding i superettanmötet hemma på Grimsta på onsdagskvällen. Det blev 4—0 och tätkänning för Stockholmslaget.

Brommapojkarna-Qviding 4-0 (3-0)
1-0 Pablo Pinones Arce (27), 2-0 Pontus Åsbrink (32), 3-0 Pinones Arce (34), 4-0 Aziz Corr Nyang (70).