här kommer matchrapport från kvällens vinstmatch mot spanska 905-orna samt aktuell tabell +lysande bilder från Sportfånens utsände fotograf Janne Asplund.

HBG Sportfånarna 7 3 1 3 15 - 15 10
Tjernobyl Kids 2 7 3 1 3 12 - 17 10
905-orna 7 1 2 4 11 - 17 5
Arena 7 1 1 5 3 - 21 4

För andra gången i år spelade vi på konstgräset. Undertecknad var orolig inför matchen och föreslog gruset. Jag blev brutalt nedröstad och tur var väl det?!

Bilden:
Övre raden fr.v. Andreas, Johan, Erik, Anders, Ahlman, Robin. Nedre raden fr.v. Ulf, Gabriel(liggandes), Jocke, Tommy, Rickard, Henrik och Johannes.
Bilden:Vi började inte direkt strålande. Spanjorerna gjorde 1-0 efter bara någon minut. Gissa om någon började tänka på 0-8 förlusten senast på gräset?

Bilden:Daniel Ahlman HBG:s mittfältskung i aktion t.v. Uppenbarligen gjorde ingen det, för vi vände på steken direkt! Vi slog bra bollar och pressade stundvis riktigt bra. Ca 10 minuter in i matchen gör Anders 1-1 på en hörna (om jag inte minns fel).
Innan första halvlek är slut har vi hunnit göra 2-1 och tappa in 2-2.
Bilden:Andra halvlek blir en kavalkad av grisigt spel med långbollar, filmningar och tjafs (även inom laget, pinsamt). Inget lag lyckas få till ett skott på mål tills dess att fem minuter återstår...
Då slår Johan "Xavi" Sjöberg en pass från vänsterkanten som skär sig i sidled fram till en omarkerad Jocke Larsson i straffområdet som säkert trycker in segermålet. Vilket mål!
Domarinsatsen var inte den bästa. Det blåstes för allt och ingenting. Vi fick 4-5 gula kort för snack vilket iofs är pinsamt av oss, men säger en del om domarnivån.

Bilden: Måste bara tillägga att Pierre tyckte sig vara delaktig i segermålet fast han stog på sidan om...? Han agerade coach och böt in Jocke som fick bollen och gjorde mål. Gissa vem som jublade mest? T.h.Per Henriksson som nu har debuterat i HBG som ytterback.

Matchens lirare var Jocke Larsson som visade vägen med sitt slit och segermål!

Match nr:8 spelas Onsdagen den 15/6 klockan 19:40Hagsätra IP och för motståndet står Tjernobyl Kids 2.
Samling 19:15.

Efter denna har vi en match kvar innan sommarlovet startar. Nu samlar vi kraft och dyker upp, allihopa, och har svinkul tillsammans! =)