Sebastian Larsson snart klar för Sunderland

Sebastian Larsson är i stort sett klar för Sunderland inför nästa säsong. Enligt landslagsstjärnans pappa är mittfältaren bara detaljer från att återförenas med tränaren Steve Bruce. Intresset var även stort från hans förra klubb Arsenal, men där blir det alltså nobben från den förre IFK Eskilstuna- och Cityspelaren.
– Det har vi absolut vägt in. Även om det lockar oerhört att få bli del av en sån storklubb är det viktigt med regelbunden speltid. Och det tror jag var ett klokt beslut.
- Sunderland är den klubb som varit mest aktiv och legat på hårdast, säger pappa Svante Larsson till Sport-Folket i Eskilstuna.
Fotbollsintresset är enormt i norra England och rivaliteten mellan Premier League-klubbarna Newcastle och Sunderland enorm.
– Det är en faktor som spelat in. Det är en fin stadion som är välfylldt. Sen har Sunderland sagt att dom ska göra en ordentlig satsning och definitivt vara på övre halvan och vi såg hur bra dom var i höstas innan dom drabbades av en massa skador.

Om inget oförutsett inträffar reser "Bissen" tillbaka till England nästa vecka för läkarundersökning och påskrift av kontraktet.

 





Källa:www.
folket.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback