Alhassan "Crespo" A Kamara klar för AIK


Bilden:AIK meddelar idag att klubben gjort klart med anfallaren Alhassan A Kamara som denna säsong tillhört division 1-laget Boden.


AIK fortsätter att värva spelare från Sierra Leone. Efter succespelarna Mohamed och Teteh Bangura står det nu klart att 18-årige Alhassan A Kamara, även kallad Crespo, är klar för AIK till nästa säsong. Anfallaren har under hösten varit utlånad från FC Kallon till Boden i division 1, där han gjort fyra mål.

- Det är en spelare som vi likt ett koppel andra svenska klubbar har följt under hösten, när det blev dags för förhandling visade Crespo med all önskvärd tydlighet vilken klubb han ville spela för i Sverige, det visar vilken hög attraktionskraft AIK har för spelare från Sierra Leone. Crespo har en ålder samt egenskaper, både som person och spelare, som passar in i vårt strategiska trupparbete, säger AIK:s sportchef Jens T Andersson till AIK Fotbolls hemsida.


AIK:s scoutingchef Björn Wesström om "Crespo":

- Crespo är forward, han har en välutvecklad fysik och är mycket explosiv. Han har ett noggrant tekniskt utförande och är bra på att både behålla bollen i laget som felvänd och halvvänd samt ge laget spelalternativ i djupled. Som person så slås man omedelbart av hans oerhörda driv att utveckla sig själv och sin omgivning.


I England produceras just nu en dokumentärfilm, där Crespo är huvudperson och följs noggrant.Arbetsnamnet
är "They call Me Saviour".


Se trailer på Youtube nedan:

Källa:www.bodensbk.se/fotboll/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback