Zlatan hjälte mot Roma

Zlatan Ibrahimovic gjorde två mål när hans Milan ikväll vann borta mot Roma i italienska Serie A med 3-2.

0-0 var ställningen i matchen mellan Milan och Roma när Zlatan klev in i handlingarna. I den 17:e minuten sköt Alberto Aquilani ett inlägg som "Ibra" satte skallen till och stötte i mål.

Tio minuter senare kvitterade Roma genom Burdisso, men bara två minuter efter kvitteringen kunde Nesta ge Milan ledningen igen.

I den 67:e minuten drabbades Milan av ett avbräck då Kevin-Prince Boateng fick rött kort och visades av banan. Men Milan och Zlatan lät sig inte skrämmas av det numerära underläget. I den 78:e minuten satte Zlatan sitt andra mål för kvällen som innebar 1-3 i Milans favör.

Roma reducerade visserligen i den 88:e minuten genom Krkic, men Milan kunde ändå hålla undan och vinna.

Kvällens mål var Zlatan Ibrahimovics tredje och fjärde fullträff på sex ligamatcher.