Trots en godkänd insats förväntad förlust för AIK mot CSKA

Bild:Celso Borges i närkamp med Rasmus Elm i CSKA på Råsunda.

Trots en godkänd insats blev det förlust för AIK mot CSKA med 0-1. Nu väntar en tuff bortamatch. – AIK ska vara nöjda med sin insats, de höll CSKA stången, särskilt i den första halvleken.Sedan känns det verkligen som att ju längre matchen går, desto mer tar CSKA över och det känns rättvist att de vinner med 1-0. För de skapade chanser, det gjorde inte AIK.Endast ett par i första halvlek när Mutumba kom runt på kanten och hade ett bra samarbete med Nils-Erik Johansson.Helt plötsligt så var två AIK-forwards soprena framför CSKA-målet.Men störde varandra när de skulle nicka in bollen.Lite symptomatisk för AIK:s anfallspel denna säsong.Oförmågan att göra mål.
CSKA Moskva är ett otroligt bra hemmalag i europaspel. Det är få lag över hela kontinenten som åker dit och vinner. Väldigt få lag som skulle åka dit och vända i ett play-off-möte.