Succé för Wernbloom i debuten mot Real Madrid

Bilden: Pontus Wernblooms pojkdröm gick i uppfyllelse i går då han kvitterade mot självaste Real Madrid på stopptid i Champions League.Då gjorde Sportbladet en förstasida inspirerad av den klassiska sportserietidningen Buster.
– Det kändes ju som en Buster-story, fullständigt klockrent, säger sportchefen Håkan Andreasson.

Det såg ut att bli en trygg 1-0-seger för Real Madrid på bortaplan mot CSKA Moskva.

Cristiano Ronaldo blev målskytt i 28:e matchminuten och första halvlek var gästernas rent spelmässigt.

I andra var det mycket spel mot Casillas mål, men trots flera fina löpningar av Musa och inhoppande Sekou Oliseh fick Moskva inte till några bra avslut.

Den farligaste chansen under ordinarie tid låg Kaká bakom när han sköt strax utanför Chepchugovs vänstra målstolpe i 84:e minuten.

Men på övertid drämde Pontus Wernbloom in karriärens drömmål i CSKA-debuten. 17 sekunder kvar av övertid, CSKA-frispark som nickades ner och Wernbloom satte 1-1 på volley.