Två röda kort på Söderstadion

Bilden:Sinan Ayranci laddar kanonen.

Det var en svängig och stundtals kaotisk match när J Södra spelade 2-2 mot Hammarby.

Samtidigt som slutsignalen ljöd så föll spelarna som furor. De hade då spelat drygt nittio minuter som innehöll det mesta, utom välordnat försvarsspel.

J Södra chockstartade på Söderstadion och hade 2-0 efter drygt trettio minuter. Laget hade då spelat smart, kontrollerat och utnyttjat Hammarbys misstag effektivt.

Hammarby han sedan med att få två spelare utvisade men lyckades trots detta kvittera till 2-2. Ett resultat som stockholmarna ska vara glada över med tanke på de mängder av chanser som laget släppte till bakåt.

Det som "Bajen" kan ta med sig på pluskontot var att Max von Schlebrügge, som missade vårsäsongen på grund av hjärnskakning, gjorde mål i sin comeback.

Ett litet ljust i ett för övrigt kompakt mörker för laget som bara tagit en seger på de elva senaste matcherna.