Ibrahimovics nya liv i Paris har börjat.

Bilden:Den svenske stjärnan firade affären med familjen, agenten Mino Raiola, sportchefen Leonardo och PSG-ägaren Nasser Ghanim Al-Khelaïf t.v.
 

I går kväll, vid halv nio-tiden, landade Zlatan Ibrahimovic tillsammans med familjen i Paris. De kördes från flygplatsen Le Bourget i en svart Mercedes-van och tog in på femstjärniga Hotel Le Bristol, beläget på en av Paris mest ansedda adresser bara ett stenkast från Champs-Elysées.

Den svenske stjärnan firade affären med familjen, agenten Mino Raiola, sportchefen Leonardo och PSG-ägaren Nasser Ghanim Al-Khelaïf med en lyxmiddag på Hotel Le Bristol sent i natt.


Zlatans agent Mino Raiola bekräftar för Radiosporten att Zlatan är klar för den franska klubben Paris Saint-Germain.

– Jag bekräftar att han har skrivit på för Paris Saint-German. Alla detaljer i kontraktet kommer att offentligöras på presskonferensen idag säger Zlatans agent Mino Raiola till Radiosporten.

Enligt flera medier på plats i Paris höll sportchefen Leonardo en "spontanpresskonferens" utanför arenan Park de princes.

– Vi har kommit överens. Det är en fantastisk spelare som har kommit till oss. Jag tror att han kommer att uppleva stora saker hos oss, säger sportchefen Leonardo.

Paris Saint-Germain skriver på sin hemsida att det kommer att hållas en presskonferens onsdag klockan 15:00. Klubbens ägare Nasser Al Khelaifi kommer precis som sportchefen Leonardo att medverka där.

På samma presskonferens väntas även den italienska talangen Marco Veratti från Pescara att presenteras som PSG-spelare.

Ibrahimovic sitter redan nu på flyget på väg till Paris.

Ibrahimovicfår enligt den franska tidningen L´Equipe en nettolön på 14 miljoner euro.

 

 

P.s.

Paris Saint Germains nye president i både fotbolls- och handbolssidan är Nasser Al-Khelaïfi. Han är 38 år och har ett förflutet som tennisproffs. Nasser var den första spelaren från Qatar att spela på ATP-touren och som bäst var han rankad 995:a i världen, det var för tio år sedan.

PSG har mer än storsatsat det senaste året. Anledningen är att ett investmentbolag från Qatar sen i höstas är majoritetsägare i klubben och därmed har kassan växt, och det märks.

Legendaren Leonardo från Brasilien har blivit klubbdirektör, förra säsongen värvades Mohamed Sissoko från Juventus, Jeremy Menez från Roma och Javier Pastore från Palermo.

Inför den kommande säsongen har bland andra Thiago Motta från Inter, Maxwell från Barcelona, Ezeqiel Lavezzi Napolis och nu senast alltså Thiago Silva från Milan tillkommit.


Källa:Paris Saint-Germain


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback