Christian Sandberg: "Vi kan gå väldigt långt"


I fjol var det HV71, i år blev det Luleå. För andra året i rad såg AIK till att slå ut serieettan i kvartsfinalen och gå vidare till semifinal som första lag.
AIK tog fyra raka segrar mot Luleå och vann med 4-1 i kvartsfinalserien efter 3-0 på bortais på söndagen. Inför den femte kvartsfinalen var det bara seger som räknades för Luleå. Men arenan var knappt fullsatt och bortsett från de första tio minuterna verkade det som att Luleåspelarna knappt var på plats heller.
– Vi vågar lite mer än dom och vi har lite längre anfall. Det känns som vi är hetare i alla tacklingar och över hela banan. Och idag var backspelet helt fantastiskt, sa Sandberg om skillnaden mellan AIK och Luleås spel.

Vem som AIK möter i semi-finalen står skrivet i stjärnorna !


AIK har besegrat seriesegrarna Luleå med 4-1 i matcher och är därmed som första lag klara för SM-semifinal. Vilka motståndarna blir avgörs under veckan som kommer. Även semifinalserien spelas i bäst av sju matcher och inleds för AIK:s del på bortaplan måndagen den 26 mars. Semifinal 2 och 4 spelas i Globen, onsdagen den 28 mars kl. 19.00 respektive söndagen den 1 april. Starttid för semifinal 4 kommer att meddelas imorgon måndag. På tisdag kl. 12.00 släpps biljetterna till de två första semifinalerna på hemmais. Biljetter till en eventuell sjätte match (semifinal 6) släpps vid ett senare tillfälle.


Köp biljetter till semifinal 2 och 4 här.


Källa:www.aikhockey.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback