Hattrick av Zlatan mot Palermo

Zlatan Ibrahimovic visar storform i den italienska ligan. Den svenske stjärnanfallaren har gjort tre mål i Milans bortamöte med Palermo.brahimovic står därmed på 18 ligamål och delar skytteligaledningen med Udineses Antonio Di Natale.

Ibrahimovic inledde målskyttet i den 21:a minuten, efter en fin framspelning av brassen Robinho placerade Zlatan snyggt in 0-1 bakom Palermo-målvakten Viviano.

Tio minuter senare var det dags igen. 0-2 genom Zlatan, som bara fyra minuter senare utökade Milan ledningen till 3-0. Målskytt, återigen, Zlatan Ibrahimovic.

Milan slåss om ligatiteln tillsammans med Juventus, som senare på lördagen möter Chievo hemma. Inför kvällens matcher ledde Milan med en poäng. Juventus har dock en match mindre spelad.

I den andra halvleken utökade Milan till 4-0 genom Thiago Silva. Därefter slog man av på takten.

Det här var den första Milansegern i Palermo sedan 2006.