AIK Hockey:Tärnström förlänger och Josefsson kommer in

Bilden:Kaptenen Dick Tärnström har förlängt sitt kontrakt med ett år. Den 37-årige backveteranen går därmed in på sin 13:e säsong i den svartgula-tröjan.


Under onsdagen startade AIK Ishockey säsongen 2012/2013. Samtidigt valde sportchefen Anders Gozzi att tillkännage en ny back och en kontraktsförlängning. Den förre Malmöbacken Daniel Josefsson, 30, är klar för två säsonger i AIK. Smålänningen har skrivet på för två år. 
– Daniel är en väldigt bra skridskoåkare och duktig defensiv back. Det är en rutinerad kille som är bra tränad. Han har många kvaliteter som vi hoppas kunna utveckla tillsammans i AIK, säger Gozzi.

30-årige Josefsson spelade den senaste säsongen i allsvenska Malmö. Totalt har han gjort 249 matcher i elitserien för HV71, Södertälje och Modo. Säsongen 09/10 gjorde Josefsson tre matcher i Tre Kronor.

Samtidigt har kaptenen Dick Tärnström förlängt sitt kontrakt med ett år. Den 37-årige backveteranen går därmed in på sin 13:e säsong i den svartgula-tröjan.
– Dick gjorde sin kanske bästa säsong i elitserien och är med sina ledaregenskaper viktig för oss. Det känns givetvis otroligt kul att Dick fortsätter, säger sportchefen Anders Gozzi.

 

Källa:www.aikhockey.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback