Förlust för Hammarby - Matchen fick tillfälligt avbrytas

Bilden:Hammarby förlorade på fredagkvällen hemma mot Assyriska med 2-0. Matchen fick tillfälligt brytas under andra halvlek, efter att några i hemmaklacken kastat in saker på planen.

Assyriska var i ledningen med 2-0 borta mot Hammarby. Då fick ett fåtal av hemmafansen nog och kastade in föremål på planen.

I samband med att föremålen kastades in uppstod det bråk i Hammarbyklacken, där den stora massan var ute efter de som kastat in saker. Polis kom in på arenan, något som upprörde fansen än mer.

Domaren valde att ta spelarna av planen, och matchen fick brytas i cirka 20 minuter, innan lugnet återuppstod och matchen kunde fortsätta.

Assyriska gjorde båda sina mål i den första halvleken, genom Fuad Hyseni och Sotiris Papagiannopoulus som nådde högst på en hörna från Stefan Batan.

I den andra halvleken hade Hammarby flera chanser att reducera, men Robin Malmqvist i gästernas mål storspelade.

I och med vinsten går Assyriska upp till tredje plats i tabellen. Förlusten var Hammarbys första för säsongen.

Hammarby-Assyriska 0-2 (0-2)

0-1 Fuad Hyseni (23), 0-2 Sotiris Papagiannopoulus (38).

Publik: 11 550.