Örebro kvitterade sent mot AIK

En straff på tilläggstid räddade en poäng för tabelljumbon Örebro hemma mot AIK. Trots psykningar från hela AIK-klacken satte William Atashkadeh 2–2 som också blev slutresultatet i en allsvensk match som på slutet blev riktigt hetsig.AIK hade ett litet grepp om matchen fram till hemmalagets kvittering, Mohammed Saeid visade då prov på teknik innan han skickade in bollen

Målet tände Örebro som resten av första halvlek spelade ut på ett sätt hemmapubliken inte sett tidigare i år.

När Viktor Lundberg nickade in 2–1 för AIK såg det ut att vara segermålet, men Örebro tilldömdes en straff på tilläggstid. Hela AIK-klacken gjorde sitt bästa för att knäcka William Atashkadeh, men han var säkerheten själv och satte sitt femte mål för säsongen.

I Örebro gjorde mittbacken Ilir Berisha debut efter skadeproblem och han presenterade sig för hemmapubliken på ett mycket tilltalande sätt. Berisha var kung i Örebros försvar med sitt beslutsamma uppträdande, men tvingades linka av planen efter 65 minuter.