STANLEY CUP "Henke" Lundqvist höll nollan igen

Bilden:Det var andra gången i den här semifinalserien som "Henke" höll nollan, och hans sjätte slutspels-nolla totalt i NHL-karriären.

New York Rangers slog New Jersey Devils med 3-0 och leder nu matchserien med 2-1.
Det var andra gången i den här semifinalserien som "Henke" höll nollan, och hans sjätte slutspels-nolla totalt i NHL-karriären.New Jersey Devils vann skottstatistiken klart (36-22), men New York Rangers kunde ändå vinna tack vare Lundqvist som motade 36 puckar och utsågs till matchens bästa spelare.
Samtliga mål kom i den tredje perioden. Dan Girardi bröt dödläget med ett power play-mål, och Chris Kreider styrde in 2-0 bara två minuter senare. Ryan Callahan fastställde sedan slutresultatet i tom kasse.
Rangers leder nu semifinalserien med 2-1. Den fjärde matchen, i bäst av sju, spelas i Newark på måndag
.

Devils-Rangers 0-3 (0-0, 0-0, 0-3)
New Jersey, målvakt: Martin Brodeur 90,5 procent.
NY Rangers: Dan Girardi, Chris Kreider, Ryan Callahan. Målvakt: Henrik Lundqvist 100 procent.
Publik: 17 625.

NY Rangers leder med 2-1 i matcher.