PSG har nu döpts om till PZG-Zlatans storform håller i sig

Bilden:Två mål och två assist. Man kan lugnt säga att Zlatan Ibrahimovic var den som låg bakom PSG:s 4-0-seger hemma mot Troyes.

Zlatan Ibrahimovic var tillbaka i Paris Saint-Germain i det franska ligaspelet efter två matchers avstängning. Och han var lika dominant där som han varit i sina senaste tävlingsmatcher.

Svensken behövde inte mer än 20 minuter i hemmamatchen mot Troyes innan han serverade Maxwell passningen till 1-0.

Ibrahimovic fick bollen ute på högerkanten, drog en back och kom ner till kortlinjen. Med lite tur fick han fram en passning till Maxwell som kunde stöta in ledningsmålet i öppen bur. 2-0 kom efter paus där Ibrahimovic djupledshittade Matuidi.

Sedan ville tydligen svensken göra mål själv, och som han gjorde det. Han ryckte in i straffområdet ute till vänster och drämde till. Pang i nätet via ribban och 3-0 till hemmalaget. Zlatan hann även med att sätta 4-0 i slutminuterna.