Kennedy tog "Bajen" till seger

Kennedy Bakircioglü gjorde två mål när Hammarby besegrade Brage med 3-1 i Superettan.

Kennedys första var en riktig läckerbit. Mittfältaren, som för dagen spelade centralt i banan, skruvade läckert in en frispark i det bortre hörnet.

Det andra var ett konststycke också det. Kennedy "gjorde en Nacka", eller en Pablo Piñones Arce om man så vill, när han skruvade in en hörna direkt i mål.

I den andra halvleken inledde Brage piggare och aggressivare, och Erik Törnros lyckades också få in en reducering.

Men Hammarby var det bättre laget, och med minuter kvar av matchen så fastställde Chrisophe Lallet slutresultatet till 3-1.

Hammarby-Brage 3-1 (2-0)
1-0 Kennedy Bakircioglu (25), 2-0 Kennedy Bakircioglu (30), 2-1 Erik Törnros (56), 3-1 Christophe Lallet (86).
Publik: 6379.