"Säg oh, ah, Kennedy"

Bilden:Det blev succé för Kennedy Bakircioglü i comebacken. Hammarby vann hemma mot Ängelholm, och hyllningarna ville aldrig upphöra på ett fullsatt Söderstadion.

Kennedy Bakircioglü var tillbaka i Hammarbytröjan. Tillsammans med Bajens andra uppskrivna nyförvärv, Erik Sundin, tog han plats i startelvan.

Första halvlek slutade mållös, även om det var hemmalaget som var det klart bättre laget. Utdelningen skulle istället komma efter pausen.

Och det var ett annat nyförvärv som gav Bajen ledningen. Sundin frispelade Nikolas Ledgerwood, som inte gjorde något misstag.

Erik Sundin nöjde sig inte med att assistera till ett mål. med 20 minuter kvar chippade han elegant in 2-0.

Ängelholm reducerade i slutskedet. Men vad hjälpte det. Den här kvällen tillhörde Hammarby. Och framförallt, Kennedy. Efter matchen ville hyllningarna från läktarna aldrig upphöra.

– Det är skönt. Mäktigt! Helt underbart att vara tillbaka efter tio år. Jag hade en chans att göra mål, men avslutet var för dåligt. Fast jag tycker ändå att jag var okej, med tanke på att jag inte spelat match på sju månader, säger huvudpersonen till Radiosporten, samtidigt som fansen skanderade "säg oh, ah, Kennedy".

p.s. 8 spelomgångar återstår av årets Superettan.Öster,BP och Halmstad känns klara men allt kan hända.