Zlatan tvåmålsskytt – lyfte PSG till seger

Bilden:Zlatan Ibrahimovic såg på egen hand till att Paris Saint Germain tog sin första seger i ligan för säsongen.

2-1 mot Lille och PSG, Ancelotti och Zlatan kan pusta ut. Söndagkvällens fullpoängare var lagets första för säsongen. Och de kan tacka sin svenska superstjärna för den.

Zlatan såg till att chocka Lille och hemmafansen när han radan efter 27 sekunder gav gästande PSG ledningen. Svensken  fick en perfekt boll när han sprang i djupled i Lilles straffområde och kunde enkelt chippa in 1-0 över Mickaël Landreau i Lille-målet.

Det dröjde dock inte mycket mer än tio minuter innan Lille utjämnat. Och även här var Zlatan inblandad. Han missade markeringen på Lilles Chedjou vid en hörna och mittbacken kunde relativt enkelt nicka in 1-1.

Skulle PSG åka på ett nytt kryss?

Nej, i den 21:a minuten var Zlatan framme igen på en djupledsboll. Han ryckte från sin Lilleförsvarare och placerade från höger i straffområdet in 2-1 till PSG i det bortre hörnet.

Ett hattrick var sen inte långt borta för svensken. I den 83:e minuten fick Zlatan till en fin nick på ett inlägg, men Landreau bjöd på en klassräddning.

Segern ger PSG andrum efter en tung start på årets liga. Nu vill det bara till att någon annan än Zlatan börja göra mål. Svensken har nämligen gjort samtliga fyra ligamål som PSG fått in.